Categories

Posted: 2020-05-10 09:30:25

Novinarka i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović gotovo nikada ne govori o detaljima iz svog privatnog života, a jednom prilikom rešila je da otkrije zašto je udaja ne zanima.

Naime, malo je poznato da je poznata spisateljica doživela veliku tragediju kada joj je muž preminuo u 37. godini. U tom trenutku ostala je sama sa jednogodišnjom ćerkom, a nakon ovog tragičnog događaja, kaže, više nije želela da ulazi u brak.

– Ja moj privatni život krijem. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu – izjavila je ona jednom prilikom i nastavila:

– Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo – rekla je Mira jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji „Promena“ .

Dok je na pitanje voditeljke da li joj je zbog toga ćerka zahvalna, spisateljica je odgovorila:

– Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna – izričita je bila Mira.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.