Categories

Posted: 2020-01-16 10:02:29

Od osećaja prave praznične atmosfere nas možda deli još barem dva meseca, ali ako pitate brojne entuzijaste, reći će vam kako nema stvarnog razloga zbog kojeg sa laganom euforijom ne bismo mogli početi već sa prvim nižim temperaturama. Takvog su mišljenja i brojne beauty i modne kuće pošto smo već videli najave brojnih prazničnih kolekcija. Poslednja u nizu koja nam je privukla pažnju bila je kolekcija kuće Chanel posvećena varijacijama njihovog kultnog parfema N°5, i to s potpisom velikog umetnika Jeana-Paula Goudea.

N°5 Eau De Parfum, N°5 L’Eau, Coco Mademoiselle Eau De Parfum Gift Set

Svima dobro poznata Chanel parfemska bočica ovde zauzima centralno mesto u jednoj sasvim posebnoj i teatralnoj poklon kutiji. Bonus? Za sve Rouge Allure obožavatelje osigurana je i mogućnost dodavanja ruža po izboru.

N°5 Eau De Parfum Twist and Spray, N°5 L’Eau

Stavljen u malo pakovanje koje podseća na pakovanje ruža za usne, ovaj je proizvod lako baš uvek imati uz sebe. Štaviše, može se naneti samo sa jednom rukom, kroz nekoliko jednostavnih pokreta. Crno i zlatno pakovanje dolazi kao opcija kod parfema, a crno i belo kod toaletne vode dok i kod jednih i kod drugih postoji opcija refilla.

N°5 Fragments D’or

Ovaj proizvod nije zaslužio ništa manje od raskošnog staklenog pakovanja – osim što će na vašoj koži ostaviti mirisni trag jednog od najpopularnijih parfema svih vremena, obogatiće je i blagim shimmer efektom.

Gift Set + Mini Twist and Spray N°5 Eau De Parfum, N°5 L’Eau


Jedan od boljih poklona u narednoj sezoni dolazi u elegantnoj i minimalističkoj kutiji u crnim i belim tonovima. Kako biste svoj omiljeni parfem baš uvek imali uz sebe, Chanel u ovom setu nudi opciju od 100 ml te Twist and Spray opciju od 7 ml.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.