Categories

Posted: 2019-11-29 15:00:34

Ovo je tretman koji je zaslužan za fit i zategnute noge svetskih zvezda!

Sigurno ste se pitali kako holivudske zvezde, poznate ličnosti i blogerke postižu savršen izgled koji redovno pratimo na instagramu. Verovatno niste znali da je tretman koji je njima omiljen dostupan i u Srbiji? Otkriće koje želimo da podelimo sa vama, a koje je nama bilo pravo otkrovenje je VENUS LEGACY.  Imali smo prilike da tretman probamo  u Dermaville estetskom centru – i oduševljeni smo rezultatima! Evo i zbog čega.

ŠTA JE VENUS LEGACY?

Venus Legacy je aparat najnovije generacije, koji kombinuje 4 tehnologije, multipolarne radiotalase, magnetno polje, sukciju i real time feed back.
Ova kombinacija četiri vrste tehnologije zajedničkim snagama oblikuju telo, uklanjaju celulit, smanjuju strije i zatežu kožu tela (4D radiotalasni lifting).
Efekat ovog tretmana dokazala su mnogobrojna klinička istraživanja koja su pokazala da je na tretiranim regijama došlo do stimulacije fibroblasta koji su zaduženi za stvaranje novog kolagena i elastina. Takodje, poboljšava oxigenaciju i ishranu tkiva stvarajući nove krvne sudove.

Tretman Venus Legacy je jako prijatan, imate osećaj tople masaže, traje oko 40 minuta i jednostavno ga je ubaciti u dnevni raspored, obzirom da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima, odmah nakon tretmana. Rezultati se mogu videti već nakon prvog tretmana, a za dugoročniji efekat potrebna je serija od šest tretmana.
Odlične rezultate postižu se i  nakon trudnoće i perioda dojenja, koji žele da vrate svoju idealnu liniju, kao i kod profesionalnih sportista koji i pored vežbanja i zdrave ishrane ne mogu da uklone lokalizovane masne naslage sa stomaka ili bokova.

Tretman je ugodniji od ručne masaže jer vas istovremeno blago greje i opušta, a tokom tretmana osećate dubinski rad aparata, koji deluje istovremeno na topljenje celulita, masnih naslaga, zateže i revitalizuje kožu i deluje protiv strija. Ono što je još bolje, je da se već posle jednog tretmana vidi razlika na koži. U seriji od šest tretmana (uobičajena serija je od 6 do 8 tretmana jednom nedeljno, u zavisnosti od potreba) možete izgubiti oko 3 cm u obimu struka i nogu. Ali osim smanjenja obima, koža koju posle tremana dobijete je sa vraćenim tonusom što znači podmlađena, i to deset godina mlađe verzije sebe.

KOME SU NAMENJENI OVI TRETMANI?

Ženama i muškarcima koji žele da imaju lepo oblikovano telo pred veliki i značajan događaj;
Osobama koje žele da zategnu pojedine zone na telu kao sto su na primer stomak, ili donji deo gornje polovine ruke;
Onima koji žele da smanje obim struka, ruku ili butina;
Majkama koje žele da vrate čvrstinu u predelu stomaka koju su imale pre trudnoće;
Svim osobama i sportistima koji su na zdravim dijetama koji žele da zategnu kožu koja visi i time unaprede lični život.
Svima koji žele da se oslobode strija i celulita. Nakon serije tretmana telo je reoblikovano, a koža zategnuta, sa manje celulita i strija.

Nedavno ga je i Dunja Jovanić isprobala, a u nastavku možete da vidite i njene utiske.

Venus Legacy definitivno zaslužuje mesto u L&Z favoritima godine!

 

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.