Categories

Posted: 2019-11-24 12:33:38

Kako se poslednje dve sezone sve vrti oko povratničkih trendova, nimalo nas ne iznenađuje činjenica da je omiljena torba ove sezone doživela svoj come back, reč je naravno o baguette torbici koja je svoj vrhunac popularnosti imala u omiljenoj seriji svih žena Sex i grad.

H&M

Torbice su upravo onaj dodatak koji predstavlja tajni začin svake odevne kombinacije. Dobar odabir torbbice može transformisati ceo naš outfit, od onog casual do luksuznog outfita za posebne prilike, odevni komadi mogu biti isti, dovoljno je da samo zamenite torbicu i cipele i dobićete potpuno novi outfit.

Zara

Ovu sezonu definitivno će obeležiti Baguette model torbice, koji je pre tačno 22 godine osmislila Silvija Venturini Fendi za istoimenu italijansku modnu kuću. Planetarnu popularnost ova torbica dostigla je nakon serije Sex i grad tokom koje je Carrie Bradshaw sjajno kombinovala uz gotovo svaki svoj outfit.

Zara

Početkom ove godine mnoge modne kuće su dizajnirale ovaj popularni model torbice, a trenutno je reč o najpopularnijem komadu koji možete pronaći u gotovo svim high street o high end radnjama.

Foto: H&M

Vuneni šeširi su apsolutni trend sezone

 

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.