Categories

Posted: 2019-10-08 17:33:24

Jedan od najboljih make up saveznika svake od nas je adekvatan korektor, koji odgovara boji našeg tena i ima snažnu pokrivnu moć, pa u samo par poteza uspešno kamuflira tragove umora i prekomernog stresa. Kako su počeli nešto hladniji dani, osim slojevite odeće, biramo i nešto teži i postojaniji make up, koji gradimo sloj po sloj, a jedan od prvih slojeva koji nanosimo na svoje lice, svakako je korektor.

Naša koža reaguje na promenljive vremenske uslove, pa se već dodatno isušuje, peruta, i izgleda beživotno, za šta odgovarajući korektor pruža spasonosno rešenje.

Naravno da korektor ne mora biti skup da bi bio efikasan i savršeno radio svoj posao. Danas smo za vas izdvojili naše drogerijske favorite, kada su korektori u pitanju.

1. Alverde concealer

Alverde kozmetika i make up rađeni su na bazi prirodnih proizvoda, imaju laganu teksturu i srednju pokrivnu moć, idealnu za kreiranje dnevnog prirodnog look-a i odgovaraju osobama sa osetljivim tipom kože.

2. Maybeline Fit me concealer

Ovoaj korektor preporuka je mnogih beauty influenserki, ima jaku pokrivnu moć, težu, gušću strukturu i pogodan je za osobe sa masnom i mešovitom kožom, zbog svoje mat završnice.

3. Maybeline Instant Anti Age Eraser

Možda najprodavaniji korektor drogerijskog ranga dobio je status beauty klasika. Reč je o korektoru savršene pokrivne moći, lagane teksture i prirodnog finiša, koji savršeno pristaje svakom tipu kože.

Foto: PR/@neagin_mirsalehi

Izabrali smo četiri nude lipgloss nijanse koje idu uz sve jesenje outfite

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.