Categories

Posted: 2019-05-29 18:00:36

Ušli smo u mesec Blizanaca i vreme je da se usporena i nepromenljiva energija Bika razbudi. Blizanac predstvalja mladost, igru i lakoću u komunikacijci tako da pod tranzitnim Suncem u ovom znaku budimo želju za razmrdavanjem na svim poljima.

1. Probudite želju za druženjem
Ako ste prethodni mesec proveli u nekoj umirujućoj izolaciji vreme je da izađete napolje i oživite svoj društveni život. Nikome ne škodi malo priče i razmene ideja.

2. Vežbajte
Idite u prirodu i šetajte. Napravite plan vežbi i pratite svaki dan napredak i postizanju kondicije.

3. Ostvarite bitne kontakte
Blizanac je fenomenalan posrednik kada su u pitanju spajanje ljudi i poslovnih kontakata. Iskoristite ovo vreme da nekome izađete u susret, jer ko zna, možda baš taj spoj vama donese nešto.4. Idite na izlete
Kratka putovanja koja ne zahtevaju mnogo ulaganja su idealna u ovom periodu. Spremite se za čas i uspustite se u nešto novo.

5. Razgovarajte
Komunikacija je najbolja blizanačka osobina. Razvijajte je sa nekime sa kim je do sada bila nemoguća. Izazivajte sebe i druge.

6. Zabavite se
Trudite se svakoga dana da imate momente dečje zabave, probudite mladalačku energiju u sebi i kroz nju doživite opuštanje.

7. Pišite
Zapisujte sve svoje misli, planove i koncepte. Nosite notes ili aktivirajte „memo“ u telefonu jer se iz jedne ideje javljaju tri.

8. Čitajte
Ne propuštajte da pročitate nešto novo, bilo da je knjiga ili neki članak na internetu. Blizanac je radoznao, a ta radoznalost može da vas odvede do nekih odgovora koje dugo čekate.

9. Napravite plan B i plan C
Blizanac je znak dvojnosti ali nekada ima i treće rešenje. Ukoliko morate da rizikujete u ovom periodu napravite nekoliko planova koji potencijalno mogu da vas izvuku iz neprijatne situacije.

10. Smejte se
Jedna od boljih osobina Blizanca je duhovitost. Sunce u ovom znaku ima potencijal zabavljača koji ume da nasmeje i najtužnijeg.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.