Categories

Posted: 2019-05-29 18:45:15

Otac Lune Đogani odlučio je da je maksimalno podržava u ovoj sezoni Zadruge, te se stalno oglašava i komentariše njene postupke u rijalitiju.

On je prokomentarisao svađu Line i Marka kao i njen nervni slom koji je usledio, kada je ona pobacala sve Markove stvari i pocepala zajedničke slike:

foto:printscreen/youtube

„Dođe do neke sitnice i oni se izvređaju najstrašnije. Što se tiče mene još za Novu godinu sam joj rekao da ako bude ušla sa njim u vezu da mora da pazi u šta ulazi, ali u pozitivnom smislu. Ali otkako je ona ušla u vezu sa njim, meni sve to pije vodu. Preterao je on više puta ne samo danas. To je sasvim normalno u vezi. Imao je veliki pritisak od svih devojaka, pa Miljana, pa pitanja. Luna voli Marka, on voli nju. Ja mislim da će se oni pomiriti, to je definitivno. Samim tim što se on vratio u krevet. Neće je on tako pustiti zbog ljubavi koju oseća prema njemu. Kada god je imala te veze, shvatala je to dramatično, svako ispoljava svoj bes na svoj način. Ja sam rekao ja ću se stalno oglašavati, jer sam Lunina podrška. Ja ima potrebu da se oglasim kao Lunina podrška, da bi Lunine fanove ohrabrio. Neke žene mi se javljaju da završavaju u urgentnom centru jer proživljavaju sve ovo kao da je Luna njihova ćerka“, rekao je Gagi u intervjuu za Pink.rs.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.