Categories

Posted: 2019-05-29 19:15:46

Ako je verovati gradskim spekulacijama, sroski teniser Filip Krajinović svim silama se trudi da zadivi i osvoji hrvatsku pop pevačicu Jelenu Rozgu.

Filip je, kako se priča oduševljen kako Rozginom spoljašnošću, tako i umilnom ličnošću, a voli da sluša i njene pesme, te iz tog razloga već dugo priželjkuje da je upozna:

„Jelena Rozga važi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci se trude da joj priđu, te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajkuje i komentariše fotografije. Filip je više puta putem zajedničkih prijatelja pokušao da upozna Jelenu, a do susreta još uvek nije došlo, budući da Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i teniser je stalno na putovanjima i turnirima. Ono što je sigurno jeste da je Filip uporan mladić i da ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi bar da se sa Jelenom upozna „, navodi za “Blic” Filipov prijatelj koji nije želeo da otkrije identitet i objašnjava:

„Nije čudno što mu se dopada upravo Rozga, budući da su njegov tip starije devojke i žene koje imaju izražen seksepil kakav ima Rozga. Često kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Rozgina pesma, on zbija šale kako je lepa Hrvatica njegova buduća devojka. Zasad ne postoje indicije da se i on dopada Jeleni, ali to će se iskristalisati kada se budu upoznali.“

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.