Categories

Posted: 2019-05-29 21:45:22

Iako ima još vrlo malo vremena do kraja rijalitija Zadruga 2, ko će pobediti još uvek je neizvesno.

Svoj sud gledajući u brojeve dao je numerolog i vizionar Vlado Kečina.

On smatra da će pobedu ove godine odneti Luna Đogani, kojoj je prvo mesto zamalo izmaklo u prvoj sezoni:

„Ovog puta pobedu će odneti Luna Đogani, mada će situacija u finalu, do samog kraja, biti neizvesna. S Lunom će se za 50.000 evra boriti i jedna žena i jedan muškarac. Biće poprilično tesno“, kaže Kečina i dodaje:

„Ipak, Lunina pobeda neće biti ubedljiva jer će minimalna prednost u glasovima biti odlučujuća. U odnosu na drugoplasiranog, pa i trećeplasiranog, Luna će dobiti samo nekoliko procenata više, zbog čega će se ljudima činiti da je njena pobeda izgurana“, kaže on.

Kako je još objasnio, Luni je ova, ali i naredna godina dobra, kada je o javnom životu reč. Stoji joj da će biti medijski aktuelna, ali neće uspeti da napravi veći uspeh od pobede u rijalitiju:

„Gotovo da joj pobeda neće ništa doneti, osim materijalne zarade koju će potrošiti. Luna žarko želi da bude zvezda, ali se to neće desiti. Ona nema harizmu koja je neophodna da bi neko bio zvezda i da bi trajao na duže staze. Nije rođena da bude zvezda, to joj nigde nije zapisano. Jedino što je vadi jeste činjenica da joj je ovaj period dobar i samo zahvaljujući tome će i pobediti u „Zadruzi“. Ali, to će biti sve“, tvrdi numerolog i vizionar za VIP i dodaje:

„Luna ima vrstu blokade zbog negativne energije koju vuče iz kuće. Iako ima veliku želju da uspe, ništa od toga se neće desiti zbog toga što privlači loše i negativne stvari“, kaže Kečina.

Kako još numerolog otkriva, Lunino učešće, ali i ponašanje u rijalitiju, čiji se kraj uskoro bliži, pomalo je inscenirano i iznuđeno:

„Ona se ponaša onako kako joj drugi kažu, ne radi baš sve na svoju ruku. Uprkos tome, zvezde joj idu naruku, naklonjene su joj i dalje, pa se ona dobro kotira. Takođe, nema ni neku konkurenciju u kući, pa uspeva da ispliva. Inače bi bila potpuno neprimećena“, kaže Vlado Kečina za VIP magazin.

 

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.