Categories

Posted: 2019-07-03 20:30:40

Darko Lazić okupio je brojne kolege i prijatelje na velikom slavlju koje je organizovao ove srede u jednom lokalu u rodnom Brestaču, povodom rođenja sina Alekseja.

Mali Aleksej rođen je 24. juna u Beogradu, a Darko je ponosno odmah istetovirao ime svog naslednika. Ipak, na večerašnjoj proslavi njegova verenica Marina nije se pojavila.

-Marina je super, odmara kod kuće sa Aleksejem, ja sam želeo da dođe, ali znate već kako idu one ženske stvari, šminka, frizura i ostalo… Prezadovoljan sam kako se snašla, zaista prava majka – kaže Darko.

Lazić je priznao da mu ne pada teško što se mali Aleksej budi na svaka tri sata da jede, kao i da nijednu pelenu još nije promenio, ali da ubuduće hoće.
Rođendanu ćerke Lorene, koju ima iz braka sa Anom Sević, nije prisustvovao, a za to je, kako kaže, kriva njegova bivša žena.

– To je moja bivša žena sve lepo namontirala. Da me pljuju novinari… Trebalo je da pravimo rođendan Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo. Ja ću svom detetu napraviti rođendan kada stvarno i jeste, 10. jula, u igraonici i ovde, tako da ću sve to obeležiti kako treba – istakao je Darko.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.