Categories

Posted: 2019-04-21 14:33:42

Činjenica je, da su kada su muško-ženski odnosi u pitanju, savremeni muškarci prilično nesigurni, a stručnjaci tvrde, da su žene glavni izvor muške nesigurnosti. Ovog puta, pitali smo muškarce, čime ih to žene čine nesigurnima, kako bi dame znale, kako da se sledeći put, za vreme flerta postave!

Ovo su glavni izvori muške nesigurnosti:

1. Ženska lepota

Izvanredno lepa žena, već na prvu ostavlja muškarca bez teksta, a ako on po prirodi nije pun samopouzdanja, zbuniće se i neće napraviti prvi korak, jer će misliti da ne može da parira njenoj lepoti.

2. Ženska elokvencija

Kada žena pred muškarcem pokaže svoju inteligenciju i rečitost, neminovno je da će ga zadiviti, ali i “uplašiti” svojom elokvencijom. Muškarci se pred takvom ženom osećaju nesigurno, jer smatraju da nemaju adute kojima bi je mogli zaseniti.

3. Ženska odlučnost

Kada žena zna šta hoće i to jasno zahteva od svog partnera, muškarci se često uplaše da baš to što njoj treba, oni ne mogu da ponude i samim tim se povlače pred odlučnom i direktnom ženom.

Ukoliko ste jedna od ovih žena, pokušajte da ublažite svoj nastup, kako biste gospodi dale priliku da se iskažu u pravom svetlu!

Foto: @howheasked

Pročitajte i…Žene sa ovih 6 osobina su apsolutno neodoljive

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.