Categories

Posted: 2019-04-21 14:35:58

Ljubav i brak Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste sve je samo ne dosadan. Svađaju se i mire, a nedavno su odustali od razvoda i odlučili da svom braku pruže još jednu šansu.

Rasta se još uvek nije vratio u njihov nekadašnji zajednički stan na Voždovcu, a komšije otkrivaju sve detalje života poznatog para. Kako kažu, Rastu povremeno viđaju, doduše ređe u poslednje vreme, dok Ana često izađe sa ćerkicom da prošeta.

„Naravno da znam koji je njihov ulaz. To vam je ova zgrada, jedna je od najskupljih i novijih ovde na Voždovcu“ – kaže jedan od komšinica i otkriva da se ni Rasta ni Ana ni posle dve godine ne druže sa komšijama.

„Njih dvoje, jednostavno, žive neki čudni život. Čak i kada ih vidim, užurbano prođu i ne žele komunikaciju s ostalim ljudima. Ana se ponekad javi sa: „Dobar dan“, ali ne uvek. Ne treba joj zamerati. Odgaja ćerkicu i pokušava da se snađe. Nekad je plenila lepotom, gledala samo karijeru i živela lep život. Često je vidim kada na prozoru čupa obrve, cedi bubuljice ili se šminka. Krije se, verujem, zbog gojaznosti, pa mi je nešto dođe žao kad god je sretnem“ – kaže pevačicina komšinica.

„Odlično znam gde žive i ko su. Kao što znate, njih dvoje su jako imućni, do novca su došli vrlo mladi i zbog toga imaju stav da ne treba da se mešaju sa narodom. Žive kao bubrezi u loju i nikome se ne javljaju. Tužno je što nikakvu interakciju nemaju sa ljudima pored kojih žive. Sreća, pa u ovom kraju ima mnogo pasa. Zbog takvih kao što su oni sam i počeo da pričam i da se družim s psima. Nekada su se komšije iz zgrade družile i pomagale. Danas toga nema i oni su samo jedan od primera tuge i otuđenosti“ – priča komšija Momčilo.

 

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.