Categories

Posted: 2019-03-10 07:00:16

Apgrade predstavlja prvo gostovanje Seta Trokslera u srpskoj prestonici! Harizmatični potomak kauboja i propovednika nastupiće u klubu Dragstor 20. aprila na drugoj večeri ovog parti serijala u novoj sezoni, gde će tročasovnim setom konačno nadoknaditi naše višegodišnje iščekivanje. Pored Trokslera, publika će imati retku priliku da uživa i u b2b setu dvojice pionira beogradske klupske scene i Apgrade mastermajndova – Gordana Paunovića i Vlade Janjića dok će dodatnu domaću podršku pružiti dvojac Akioki. Kapacitet čuvene beogradske „tehno katedrale” je limitiran a žetoni za vožnju su dostupni na svim blagajnama kao i onlajn servisima Gigstix.com i Tickets.rs po prvoj ceni od 990 RSD. Požurite!

Pored DJ’s DJ kategorije, postoji i mali broj onih koji su u stanju da serviraju vrhunski ukus za velike mase. Set Troksler sa velikom lakoćom uživa oba ova statusa. Nakon detinjstva u Detroitu, kao tinejdžer dolazi u Berlin. Zanat didžeja je pokupio od očuha, a svetsku slavu stekao prepoznatljivim eklektičnim selekcijama Čikago hausa, minimal tehna i opskurnih indi numera. Svoje enciklopedijsko poznavanje muzike pasionirano deli sa posetiocima poznatih klubova (Circo Loco, Fabric, Panorama bar, Output, De School) i festivala kao što su Burning Man, Time Warp, Awakenings, Movement, Sonus ili Sunwaves. U Srbiji smo ga prvi put slušali 2011. godine kao člana trojca Rebel Rave (Set, Džejmi Džouns i Dejmijen Lazarus) a potom i na festivalskim binama EXIT-a i Lovefest-a. Posle nedavno objavljenog albuma This is Then koji retrospektivno obeležava Setovih jubilarnih 10 godina života u Evropi, usledio je ciklus klupskih gigova u okviru kojeg Apgrade ima privilegiju da ovog nesvakidašnjeg selektora dočeka u karakterističnom klupskom prostoru Dragstora, ključnom mestu beogradskog muzičkog andergraunda.

Listi Apgrade gostiju se, pored legendarnih imena kao što su Loren Garnije, Sven Vet, Riči Hotin, Solomun, Maseo Pleks, Tale of Us, Marko Karola i mnogih drugih, 20. aprila konačno pridružuje i Set Troksler! Harizma, jedinstvenost, nerv i andergraund jednog od najupečatljivijih aktera na sceni u protekloj deceniji konačno pred beogradskom publikom!

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.