Categories

Posted: 2019-03-07 13:22:12

Ako vam se često dešava da nekoliko puta pročitate jednu rečenicu iz email-a da biste razumeli njeno značenje ili da greškom preskočite red u vesti sa internet portala, onda je BeeLine Reader pravi softver za vas. Njegovim korišćenjem ćete čitati bar 20% brže nego do sada, što može imati veliki značaj na vaše poslovne performanse budući da u današnje vreme razmena pisanih poruka sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima zauzima veliki deo radnog dana.

Isto tako, ako ste pasionirani ljubitelj književnosti, upotrebom ovog softvera na vašim e-čitačima ćete stići da pročitate znatno više knjiga nego inače.

Verovatno se pitate kako je to moguće postići?

Stvar je prilično jednostavna. BeeLine Reader za vas boji delove teksta u različite nijanse crne, crvene i plave boje tako da je prelaz iz jednu u drugu gotovo neprimetan. Otkriveno je da naše oči lakše prolaze kroz tekst kada je ovako prezentovan, a za povećanje brzine čitanja je posebno značajno da poslednja reč jedne rečenice i prva sledeće budu iste boje. Pregledom sledeće slike na kojoj se nalazi prikaz članka iz magazina New Yorker možete i sami da se uverite u snagu ove tehnike formatiranja teksta.

Nezavisne institucije su proglasile BeeLine Reader najboljim softverom ovog tipa koji ne samo da ubrzava sam proces čitanja, već vam pomaže i da bolje razumete ono što čitate.

BeeLine Reader funkcioniše kao dodatak na aplikaciju koju koristite za čitanje (Acrobat Reader, Firefox, Google Chrome, Word…), a trenutno ga je moguće kupiti OVDE za 22,5 dolara, što je čak 86% jeftinije nego što se doskora prodavao.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.