Categories

Posted: 2018-12-17 23:08:00

Dođite do udaljenih i osamljenih delova zemlje helikopterom ili privatnim avionom...

Luksuzno putovanje, specijalno dizajnirano od strane Remote Lands kompanije za njihove klijente džet setere, posvećeno je istraživanju neverovatne Indije. Plan putovanja im omogućava da istraže prestonicu Indije, Delhi, bivši glavni grad Hindustan, Varnasi koji je najsvetiji od 7 svetih hindu gradova i jedan od najstarijih naseljenih gradova na svetu koji se nalaze na obalama Ganga, Ranthambore park i bivše lovište Maharajas of Jahpur, grad jezera, Udaipur i Jahpur, takođe poznat kao Pink City ili Pariz Indije.

Zbog luksuznog dizajna samog putovanja, odmor će početi u Delhiju, kako bi se helikopterom letelo do Agre, radi uživanja u jedinstvenom pogledu na klasični simbol prave ljubave, izuzetni i bezvremeni mauzolej od belog mermera Tadž Mahal, a prenoćište će biti  izvrsnom Oberoi Amarvilas hotelu.

Putovanje se nastavlja u Falcon 2000, Gulfstream 200 ili Hawker 800KSP sa pogledom na svetu reku Gang, uz boravak u zapanjujuće luksuznoj palati Taj Nadesar.

Nakon istaživanja Varansi, sleće se na jug, za izbudljivi safari u Ranthambore parku, a boravi se u Aman-i-Kahsu. Dalje, pravi se krug helikopterom do grada Udaipur, sa boravkom i uživanjem u luksuznim renomiranim Oberoi Udai vilama, koje se nalaze na divnom jezeru Pichola. Nakon toga, obilazi se Jodhpur i prenoćište je u Tadž Umaid Bhavan palati.

Nastavak putovanja sastoji se od boravka u Jaipuru, gde je kupovina zarazna,a utvrđenja, palate i muzeji su spektakularni. Vožnja balonom preko Amber Forta je nešto što ne smete propustiti.

Avantura se završava boravkom u skrivenom odmaralištu Amanbagh, koji je smešten u ruralnoj unutrašnjosti Alvar koju je samo nekolicina stranaca posetila.

Zvuči interesantno, zar ne?

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: 10 neverovatnih mesta koje vredi posetiti tokom zime

Najčitaniji tekstovi iz kategorije Putovanja

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.
Be the first person like this