Categories

Posted: 1970-01-01 00:00:00
Hašim Tači

AP Photo/Craig Ruttle

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM tokom poslednjeg rata poručilo je danas da je tzv. kosovski predsednik Hašim Tači tokom obraćanja u Savetu bezbednosti UN izneo niz, kako navode, gusnih laži o broju ubijenih Albanaca i silovanih Albanki.

U saopštenju dostavljenom medijima iz ovog udruženja ističu da ne stoje Tačijeve trdnje da je tokom poslednjeg rata na KiM ubijeno 15.000 albanskih civila, da je silovano 20 000 Albanki, da su mnogi Albanci odgovarali zbog zločina nad Srbima, a da niko od Srba nije odgovarao za albanske žrtve, da je Srbija naterala Srbe da napuste tzv, vojsku Kosova i da su Srbi plakali kada su skidali tu uniformu.

Šta zapravo piše u Rezoluciji 1244 i zašto je Kina NIKAD NIJE PODRŽALA?! Od Srba se krila STRAŠNA ISTINA!

Iz Udruženja pitaju koje dokaze Tači ima za te lažne tvrdnje. Oni traže da im Tači dostavi imena tih koji su navodno odgovarali za zločine nad Srbima.

- Ni jedan Albanac nije odgovarao za zločine nad Srbima, već isključivo zbog ubijenih Albanaca i to onih koji su odbijali da pucaju na Srbe i onih koji su odbijali da nose zločinačku unfiromu tzv. OVK - navodi se u saopštenju.

I NATO DIŽE RUKE OD NJIH! Vrh alijanse IZUZETNO ZABRINUT zbog POSLEDNJEG POTEZA Prištine

U saopštenju se ukazuje da je s druge strane, ceo državni vrh Srbije, svi generali vojske i policije, i dan danas u, kako navode, tamnicama američkog Haškog tribunala ili su, pak, pod zemljom.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.
Be the first person like this