Categories

Posted: 2018-08-22 11:15:00

A. Čukić

Luka Maksimović

Beli će u luksuznu vilu u Zemunu ući već od samog starta nove sezone, a nedeljni honorar, koji će dobiti za učešće u "Parovima", spada u red najviših koje učesnici rijalitija mogu da dobiju.

Producenti "Parova" potrudili su se da i ovog puta pronađu raznovrsnu ekipu učesnika, pa osim potvrđenih rijaliti zvezda, pevača, starleta i ovoga puta će u vilu ući i jedan političar. Reč je o Luki Maksimoviću, koji se u prethodnom periodu građanima Srbije predstavio pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli, a  pregovori produkcije sa mladim političarem iz Mladenovca trajali su kratko. 

- Vrlo brzo su se dogovorili oko svih uslova njegovog učešća, a nije bilo ni većih problema kada su pregovarali o visini nedeljnog honorara. Svi su svesni da je ulazak Belog ogroman udarac konkurentskim formatima, tako da su se odmah dogovorili oko izdašnog honorara. Iako je manir producenata "Parova" da sve informacije o potencijalnim učesnicima drže u strogoj tajnosti do početka rijalitija, ipak je ova vest stigla do političkih krugova - kaže naš izvor i naglašava da su politički konkurenti Ljubiše Preletačevića Belog sada u ozbiljnoj panici.

 Sada su se mnogi uplašili da će Beli voditi svakodnevnu političku kampanju posredstvom "Parova" i lideri nekoliko manjih političkih stranaka već su kontaktirali s producentima "TV Hepi" u nameri da ubace i svog kandidata. Nije isključeno da će se Belom pridružiti nekoliko njegovih kolega, pa da bi se oni mogli često sukobljavati, baš kao što su u prethodnoj sezoni to radili Aleksandar Požgaj i Sulejman Spaho.

Produkcija se nije oglašavala ali je tačno da je dobio ponudu da uđe u rijaliti. 

- Sve je moguće, ali nisam sada u prilici da pričam o tome. Istina je da sam dobio ponudu, ali tek treba da vidim šta ću da uradim. Nikada nisam gledao rijaliti, ali znam kako to sve izgleda. Koncept nije loš, ali su rijalitiji klasičan primer kako je medijski prostor iskorišćen u pogrešnom pravcu. Treba da uđu kvalitetni ljudi koji će iskoristiti popularnost na pravi način - kaže Beli i dodaje da mu neće smetati starlete.

- Ne mogu da kažem da će mi smetati starlete jer još nisam odlučio da li ću ući. Želim prvo da saznam kakva će ekipa biti, a kolegama koji se plaše da ću u rijalitiju voditi kampanju, mogu samo poručiti da su mi dali dobru ideju - poručio je Beli. 

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.