Categories

Posted: 2018-04-11 17:30:38

Ulazimo u novu godinu i razmišljamo o raznim promenama. Verujemo da jedna od promena o kojoj ste razmišljali je i promena frizure. Ove frizure će biti trendi u 2018. godini.

Produžena pixie frizura

Ukoliko biste želeli da skratite kosu, ali niste sigurni da li vam kratka kosa stoji, ova frizura će rešiti problem. Takođe, ako imate kratku kosu, a želite da je pustite, a opet da sebi ne napravite veliku obavezu za njeno sušenje i stilizovanje, produženi pixie je rešenje.

Foto: Pinterest

Tupi bob
Dosadio vam je lob? Frizuru možete skratiti nekoliko centimetara i potpuno osvežiti izgled. Kod tupog boba kosa je duža napred, a kraća pozadi, ali ne toliko dramatično kao kod običnog boba. Tupi bob oosebno dobro izgleda sa šiškama.

Foto: Pinterest

Šiške-zavese
U 2018. na frizersku scenu vraćaju se i šiške-zavese što dokazuje i povećan broj pretraga na Pinterestu. Šiške-zavese su izvrstan za drastičnu promenu izgleda, a da ne dirate celu dužinu kose.

Foto: Pinterest

Razbarušena kosa
Razbarušena frizura bila je popularna tokom cele 2017. godine, a stručnjaci naglašavaju da će ovaj tip frizure biti popularan i u 2018. Slobodno pustite kosu i uživajte u blagodatima stepenasto ošišane kose, nemarno osušene.

Foto: Instagram

Pročitajte i … Novi hair trend: Osveženje i za plavuše i za brinete

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

N.M.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.