Categories

Posted: 2018-02-16 14:03:12

Horoskopski znak može otkriti mnogo  o našem karakteru, ali i o tome šta cenimo kod drugih ljudi. 

Na osnovu toga koji ste znak u horoskopu, postoje određene muške osobine koje će na vas delovati fatalno. Pogledajte kakvom muškarcu ne možete odoleti, prema svom horoskopskom znaku:

Žena  ovan

Ovo su samostalne žene koje se vode logikom. Obožavaju intelektualne diskusije i žele partnera sa kojim će moći da vode duboke razgovore. Na prvu loptu kupuje ih samopouzdanje, a najviše cene iskrenost!

Žena bik

Ove žene su jedan od najposvećenijih znakova kada je horoskop u pitanju. Od svojih partnera očekuju strast i romantiku. Naročito im je seksipilan stav i muškarac koji će braniti svoje mišljenje.

Žena blizanac

Blizanci vole da otkrivaju nove stvari i da uživaju u novim iskustvima. Avanturiste su, druželjubive i očekuju iste kvalitete od osoba koje ih okružuju. Zato one kraj sebe žele šarmantnog, duhovitog i inteligentnog muškarca, koji pre svega zna šta od života hoće.

Žena rak

Ni jedna žena zodijaka nije toliko ljubazna i nežna kao žena rak! U vezi su veoma brižne, ali ne vole i ne dopuštaju da budu iskorišćene. Padaju na muškarce koji ostavljaju utisak iskrenog i poštenog momka spremnog da se u vezu sa njima upusti 100%.

Žena lav

U muškarcu traži odanost i ambiciju. Neophodan joj je muškarac koji će bez ustručavanja reći šta misli i uzeti ono što mu pripada. Važno je da bude darežljiv i koketan, jer su žene lavice uvek gladne pažnje!

Pročitajte i…Horoskop za večnu ljubav: Kom znaku pripada vaša srodna duša?

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.