Categories

Posted: 2017-09-13 23:03:20

Lepota svake žene dolazi iznutra pa je zato bitno i kakve namirnice unosimo u sebe. Svežina sastojaka koje konzumiramo i njihov kvalitet je nešto na šta bi svaka žena, koja brine o sebi, trebalo da obrati pažnju.


Upravo u tome je jedna od tajni VAPIANO restorana koji 30. septembra svoja vrata otvara na novoj lokaciji, u Rajićeva šoping centru na samo nekoliko koraka od Kalemegdana.
Lagana pasta PESTO BASILICO, sveža salata MISTA DELLA CASA ili zdrav i ukusan rižoto POMODORO E GAMBERETTI uz čašu dobrog vina je preporuka za sve vas koje želite da živite zdravije, srećnije i ispunjenije. Pored svežih i kvalitetnih sastojaka, u zdravom načinu života, važnu ulogu ima i način na koji se hrana priprema, pa ćete baš zbog toga drage dame u novom Vapiano restoranu moći da uživate i posmatrajući najveće majstore svog zanata kako samo za vas stvaraju vrhunska kulinarska dela u skladu sa vašim ukusima.

Pored neodljivih zalogaja, uživaćete i u novom, osveženom dizajnu enterijera Vapiana, sačinjenom i od drvenih stolova koji su kao stvoreni za okupljanje i druženje, kreirani sa ciljem da vam pruže osećaj topline prijateljskog doma. Drvo masline, kao poseban dekor svakog Vapiano restorana, odmaraće vam oči, a prijatna lica Vapianista će učiniti da se uvek osećate dobrodošli. Ako do sada niste, imate priliku da osetite duh Mediterana na novoj lokaciji, u samom srcu Beograda i da uživate u kuhinji koja odiše svežinom i ukusima koji osvajaju i srce i dušu. Budite zdrave, srećne i ispunjene uz VAPIANO.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.