Categories

Posted: 2017-09-14 10:28:08

U subotu 16. septembra od 16 do 19 časova u Šoping Centru Stadion, nivo 0, biće organizovan program pod nazivom Umetnost ravnotežeu saradnji sa magazinom Lepota&Zdravlje. Tim povodom Integra Life Club je osmislio program koji će pružiti osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

U subotu 16. septembra od 17:30h do 18:15 Stadion Šoping Centru, glavna i odgovorna urednica edicije “Oboji me” Anita Spasenović, održaće radionicu Mandale.

Anita Spasenović se primarno bavi izdavaštvom, štamparstvom, i grafičkim dizajnom. Sudoku magazin je njeno prvo izdanje u Srbiji. Ljubav prema bojenju odvela ju je do istraživanje mandala. Tako je nastalo prvo izdanje “Oboji me srećom” koje je bazirano na osvešćivanju emocija, osećanja i svega onog što život čini lepšim, a prvenstveno treba da se probudi unutar nas samih. Zatim nastaje izdanje “Oboji me ljubavlju” bojanka koja je bazirana na odnosima i osvešćivanju poverenja, tolerancije, praštanja.

“Od zaljubljenosti u mandalu kao simbola dolazim do iskrene ljubavi i želje da omogućim svakome da prodre u svet mandala, a samim tim i da otkrije neke svoje potisnute ili zaboravljene kreativne potencijale, za koje znam da se nalaze u svakom biću, možda duboko negde ali sam sigurna da postoje, i da postoje načini da se oni probude.”

 

Kako do učešća?

Prijavite se na mejl adresu [email protected] (subject: Umetnost ravnoteže) i napišete koje radionice želite da posetite. Za učešće u svakoj radionici prijavljuje se pojedinačno.  Učešće na radionicama je besplatno. Požurite, broj mesta je ograničen!

Više o programu “Umetnost ravnoteže” pročitajte ovde.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.