Categories

Posted: 2017-09-14 14:30:39

Zapamtite samo jedno – kroz sve ove faze morate proći u jednoj vezi, a samo će najjača ljubav prevazići sve prepreke i situacije. 

Foto: Thinkstock

Poverenje je lako lomljivo

Temelj svake veze čini poverenje i ono se ponekad čini vrlo čvrstim. Ali, to je opasan osećaj jer je ono zapravo vrlo krhko i lomljivo, stoga uvek treba raditi na sticanju poverenja.

Nekad će vam biti dosadno kada ste zajedno

Nemoguće je očekivati da partneri rade sve zajedno i da baš čitavo vreme uživaju u tome. Dosadni trenuci su neizbežni i to je sasvim u redu. Nema potrebe za postavljanjem nedostižnih ciljeva.

Nećete se uvek slagati

Isto tako, apsolutno slaganje prilikom donošenja svake odluke neće se dogoditi. Važno je da pronađete kompromis i da se ne posvađate.

Brak i deca su veliki izazov

Neki parovi misle kako će im brak ili deca učvrstiti vezu, ali ne bi smjeli na taj način da razmišljaju. Naime, brak i deca mogu biti velik izazov, zatoje važno da donesete tu odluku iz pravih razloga.

Nećete uvek biti privlačni jedno drugome

Početak svake veze vrlo je strastven. Ali, ta  strast se s vremenom smanjuje i vaš ljubavni život postane smireniji. To ponekad zna da bude problem, ali ne trebate da očajava jer je to situacija koja se može rešiti.

Ponekad ćete biti usamljeni

S vremena na vreme imaćete osećaj kao da nikome nije stalo do vas i kao da vas niko ne razume. Ne treba da se brinute jer svaka osoba se ponekad tako oseća.

  • 0 Comment(s)
Be the first person to like this.