Registracija
Balkanfox je društvena mreža za upoznavanje druženje i zabavu
VAZNO OBAVESTENJE

Molimo vas da prilikom popunjavanja preko ove registracione forme na Balkanfox ne upisujete email adresu koju koristite na društvenim mrežama facebook twitter i google + .Nas sajt je zasticen 128 bit endskripcijom sto je najbolji nacin zastite vasih podataka u svetu.U slucaju da se registrujete sa email adresom koju koristite i na facebook ako nekad budete zaboravili ili zeleli da promenite vasu lozinku to necete moci da uradite ni Vi a ni mi vam necemo moci pomoci.
Ako zelite ipak da koristite email adresu koju koristite i na pomenutim mrezama jer sigurno da je to mnogima lakse i jednostavnije onda imate drugu opciju da se direktno logujete preko facebook koju imate na pocetnoj stranici ili na brza konekcija.U tom slucaju necete imati problema sa promenom lozinke jer ste vezani za facebook.
 Ako u registracionoj formi upisete neku email adresu koji ne koristite na drustvenim mrezama onda necete imati nikakvih problema da posle promenite lozinku kad god zelite.
Ako imate nekih nejasnoca slobodno nas kontaktirajte na: kontakt,skype:balkanfox WhatsApp +381612050628 ili gmail adresu balkanfoxmreza@gmail.com